Park Passionisten
een thuis bouwen in Tienen

Park Passionisten is een nagelnieuwe woonzorgwijk in het centrum van Tienen. Comfortabel wonen en kwaliteitsvolle zorgverlening worden er elegant met elkaar vervlochten. Met de assistentiewoningen in Park Passionisten lanceert Van Roey Vastgoed een vernieuwende woonvorm, geheel op maat van onze tijd.

Park Passionisten biedt je:

  • Stijlvolle appartementen met 1 of 2 slaapkamers
  • Vernieuwde vorm van wonen
  • Aandacht voor veiligheid
  • Gelegen in het centrum van Tienen

Wil je graag meer weten?

Contacteer ons

Park Passionisten: Toekomstgerichte keuze

Wanneer je huis te groot wordt, kan een eigen assistentiewoning een logische volgende stap zijn. Je besluit zelf waar je gaat wonen, kiest zelf het type appartement en gaat aan de slag met de inrichting ervan. Zo creëer je in een stijlvolle omgeving een thuis die helemaal bij je past. Een assistentiewoning is ook een vooruitziende keuze: je appartement evolueert met je mee, zodat je lang en zelfstandig op dezelfde plek kan blijven wonen. En de praktische kant van je dag? Daar wordt mee voor gezorgd. Als bewoner van een assistentiewoning heb je ook toegang tot de uitgebreide dienstverlening van de woonzorgwijk. Voor dagdagelijkse klusjes en boodschappen kunnen bewoners van de woonzorgwijk beroep doen op het lokale dienstencentrum, dat bijvoorbeeld haal- en brengdiensten organiseert.

Rust en levenslust
Park Passionisten is een plek van welverdiende rust. Niets moet. Maar er kan veel. Een wijkcoach speelt er immers actief en enthousiast in op ideeën en initiatieven van bewoners. Zo is Park Passionisten ook een plek van creativiteit en levenslust.

Te koop: assistentiewoningen

De huizen waarin we wonen zijn niet altijd aangepast aan onze veranderende behoeftes. Een assistentiewoning in Park Passionisten is dat wel. Architectenbureau Conix RDBM Architects tekende de plannen uit en benaderde elk gebouw als een unieke opdracht, met eigen mogelijkheden en accenten. In het aanbod van 49 assistentiewoningen zijn zowel één- als tweeslaapkamerappartementen te vinden. De oppervlakte varieert tussen 50 en 90 m². Het grootste deel van de assistentiewoningen is gelegen boven het zorgcentrum. De overige tien vormen een apart nabijgelegen gebouw.

Enkele troeven van de assistentiewoningen:

  • Eigen terras. Alle assistentiewoningen beschikken over een privéterras.
  • Veel lichtinval. Zonlicht heeft een krachtig positief effect op je lichaam en geest.
  • Goede toegankelijkheid. Alle assistentiewoningen zijn toegankelijk voor rolwagens.
  • Aandacht voor veiligheid. Geen drempels, trapjes, of andere obstakels in de leefruimtes. Afgeronde krukken en handgrepen. Opklapbare grepen aan verhoogd toilet en douche.
  • Geruststellend. Permanent oproepsysteem waarmee 24 uur op 24, 7 dagen op 7 noodhulp kan worden ingeschakeld.

Zorgeloos genieten

Dankzij de mogelijkheid tot extra ondersteuning kan je moeiteloos een bruisend sociaal leven combineren met deelname aan culturele activiteiten en terrasjes doen met vrienden en vriendinnen. Nood aan tijd voor jezelf? De prachtige natuur in de buurt vormt het ideale decor voor een verkwikkende wandeling of fietstocht.

Tintelende stad

Tienen is de grootste stad van het Hageland en tintelt van levendigheid. De goede bereikbaarheid – de autosnelweg E40 is nabij en er is een treinstation in de stad – zorgde ervoor dat Tienen uitgroeide tot centrumstad in de regio, met alle mogelijke voorzieningen, gezellige terrasjes en winkeltjes om in te snuisteren. In het glooiende landschap van het grensgebied tussen Vlaams-Brabant, Limburg en Wallonië verken je met je kinderen of kleinkinderen langs een bewegwijzerde fietsroute Gallo-Romeinse schatten, of je kiest voor de Suikerroute en volgt een hartvormig parcours dat je vanaf de Grote Markt in Tienen, langs de landelijke deelgemeenten, met kerken, kloosters en kastelen voert. Na je fietstocht kan je heerlijk ontspannen terwijl je samen smult van een Tiense ‘tattepoem’, een smakelijke deegflap gevuld met appelmoes, een lokale specialiteit. Voor senioren die genieten van het verenigingsleven zijn er in Tienen ontzettend veel mogelijkheden: een levendig algemeen verenigingsleven, een sterke en actieve seniorenraad en meer dan een dozijn seniorenverenigingen.

Park Passionisten is een samenwerking tussen

VRwonen_CMYK_OV-02-2

alexianen_vierkant_rgb

Wil jij meer informatie over Park Passionisten?

Meer informatie? Contacteer onze makelaar.

Van Roey Vastgoed

03 340 18 75